Bomen kappen

Goedkoop uw bomen laten rooien / kappen

Wij snoeien en kappen uw bomen tegen zeer concurrerende tarieven. Benieuwd
naar onze prijzen? Vraag dan direct een offerte aan.

Door onze beproefde werkwijze kunnen wij snel en efficiënt uw snoeiwerk en kapwerk verzorgen.

Bomen kappen door middel van Klimtechniek

Via lijnen en de juiste kennis kunnen wij de boom in kleine stukjes uitkleden op een verantwoorde manier. Door middel van een afvang lijn de takken en het stamhout rustig te laten zakken waardoor er geen schade wordt aangericht.image1

Jarenlange ervaring in klimtechniek

in bomen klimmen om daar werkzaamheden te verrichten is gevaarlijk werk wat een goede training en goed materiaal vereist. Het is dus levensgevaarlijk om dit zelf te doen. Daarbij kunnen vallende takken makkelijk letsel en schade veroorzaken. Dit is dus werk voor de professional!

Het voordeel van klimmen is dat er geen dure machines voor nodig zijn en dat er altijd gewerkt kan worden als deze machines er niet bij kunnen.

Klim- en knooptechnieken,  uitlooptechnieken,
zaagtechnieken, kroonverzorging met behulp van klimuitrusting en handzagen en motorkettingzaag.

Wanneer maken wij geen gebruik van klimtechnieken?

Als een boom bijzonder zeer sterk verzwakt is en rot klimmen wij niet in de boom doordat het vaak onmogelijk wordt een tak te vinden om ons aan te zekeren, in dat geval zoeken wij naar andere methoden om de boom te kappen.

Als er veel bomen aan een weg moeten worden gesnoeid of gekapt: het loont dan zeker om een hoogwerker te huren.

BOMEN KAPPEN / VERWIJDEREN MET EEN HOOGWERKER

Dit is een snelle manier  om meerdere bomen snel en efficiënt te kappen.We verwijderen met de hoogwerker eerst alle takken en daarna vellen we de stam.

Heb ik een kapvergunning nodig?

In veel gevallen heeft u een kapvergunning nodig. Dit verschilt nogal per gemeente en regio. Op www.omgevingsloket.nl kunt u controleren of er in uw geval een kapvergunning nodig is.

 

De boomstronk verwijderen of behouden?

Na het verwijderen van de boom, blijft er nog een boomstronk over. Deze kunt u weg laten vrezen, of u gebruikt het voor decoratie. Als u deze wilt laten verwijderen kunnen we dit voor u doen met een stobbenfrees.