Tuinonderhoud

 Tuin onderhoud

 Tuinonderhoud de basis van blijvend tuinplezier…

Het onderhoud van uw tuin is bij ons in vakkundige handen, geheel of gedeeltelijk? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u zelf geen tijd om uw (bedrijfs)tuin goed te onderhouden? Bij Goedkoopbomenrooien kiest u voor tuinonderhoud op maat

Tuin onderhoud

Onderhoud naar behoefte…

Dit onderhoud kan naar behoefte bestaan uit een winterbeurt, maar evengoed uit een gazonrenovatie of uit het enkel  snoeien of rooien van bomen en heesters.

Met een vaste prijsafspraak of op uurbasis: het kan allemaal en gebeurt zeer vakkundig. Uw tuin zal hierdoor ieder seizoen weer op z’n mooist zijn.

Onderhoudtscontract

Het is ook mogelijk om af te spreken dat wij elke maand, elk kwartaal of half jaarlijks uw tuin onderhouden. Zo heeft u altijd een mooie tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten.

TuinonderhoudVoor bedrijven behoort ook een onderhoudscontract tot de mogelijkheden. We spreken per gewenste periode een vast bedrag af en welk tuinonderhoud Goedkoopbomenrooien voor dat bedrag kan doen.

Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons gewoon bellen of mailen voor een afspraak. Wij komen bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren en stellen een passende offerte voor u op.

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de driehoek Amersfoort, Zwolle en Apeldoorn. Met als thuisbasis het gebied van Nunspeet, Elburg, Harderwijk , Hierden, Epe, Elspeet, Garderen, Barneveld. Bekijk hiervoor onze pagina locaties.

Tijd om eindelijk die tuin onderhanden te nemen?

Bel ons op 0341-844310 of vraag een gratis en vrijblijvende offerte op voor een vlotte, goedkope en vrijblijvende prijs voor het onderhouden van uw tuin.